Home Bouw De grootste voordelen van een telescoopladder

De grootste voordelen van een telescoopladder

voordelen telescoopladder

Een telescoopladder heeft talloze voordelen ten opzichte van andere ladders. Een telescoopladder is perfect voor zeer uiteenlopende soorten klussen in en rondom huis. Een woning onderhouden is nog nooit zo makkelijk geweest als met een telescoopladder. Het is belangrijk dat je je huis goed bij houdt en tijdig begint met klussen, want problemen stapelen zich snel op en worden veelal alleen maar erger als je niet goed oplet. Telescoopladders zijn perfect om op grote hoogte klusjes uit te voeren.

Moet je een lamp vervangen? Een gevel repareren? Een telescoopladder komt uitstekend van pas. Lees hieronder over de voordelen van telescoopladders.

Telescoopladders zijn compact

Veel ladders nemen ontzettend veel ruimte in. Dit heeft tot gevolg dat het lastig is om de ladders op te bergen. Dit geldt niet voor de telescoopladders, want dit soort ladders zijn ontzettend compact. Telescoopladders zijn namelijk inschuifbaar. Schuif de ladder dus eenvoudigweg in en je kunt hem meteen opbergen in je bezemkast, schuur of opberghok. Erg handig dus.

Veilig in gebruik

Telescoopladders zijn veilig om te gebruiken. Dit is erg belangrijk, want zo voorkom je dat je ineens van de ladder valt en in het ziekenhuis ligt met een gebroken been. De ladders worden altijd goed getest en moeten goedgekeurd worden door instanties voordat ze klaar zijn voor de verkoop. In Nederland ben je dus gegarandeerd van een telescoopladder die veilig is om te gebruiken. Veel ongelukken gebeuren tijdens het klussen, maar dus niet met de telescoopladder.

Flexibel

De telescoopladder is zeer flexibel en zowel geschikt voor professioneel als particulier gebruik. Je kunt met een telescoopladder lampen ophangen, muren schilderen en bomen snoeien. Als je een bedrijf hebt is een telescoopladder dus zeer aan te raden, maar ook als je een ladder nodig hebt om in huis te klussen is een telescoopladder een prima (en veilige) keuze.

Verstelbaar

De telescoopladder is – zoals reeds gezegd – inschuifbaar. Dit betekent dus dat de hoogte verstelbaar is. Dit maakt de telescoopladder niet alleen flexibel, maar ook zeer bruikbaar voor eigenlijk alle klussen in en buitenshuis. Sommige telescoopladders kunnen tot wel 6,5 meter uitgeschoven worden. Met dergelijke ladders kun je dus uitstekend dakgoten reinigen. Telescoopladders zijn dus inzetbaar voor ontzettend veel soorten klussen.

Kortom, de telescoopladder is een goede keuze

Overtuigd van de voordelen van de telescoopladder? Bestel een telescoopladder van het merk ALDORR en ervaar zelf de voordelen. Of je nu een dakgoot wilt schoonmaken, een boom wilt snoeien of een lamp wilt vervangen, de telescoopladder is de perfecte keuze. Bovendien is de ladder veilig om te gebruiken. Twijfel dus niet langer om eindelijk je dakgoten leeg te halen, maar haal met een gerust hart een telescoopladder in huis om vandaag nog te beginnen met klussen. De telescoopladder is een goede keuze als je een flexibele ladder wilt die prima bruikbaar is voor verreweg de meeste soorten klussen aan huis, maar ook voor professioneel gebruik is de telescoopladder dus buitengewoon geschikt.