Home Bouw Top 10 beste gereedschap merken

Top 10 beste gereedschap merken

Top 10 beste gereedschap merken

Voor elke klus is er wel gereedschap op de markt en als je een klus goed wilt kunnen uitvoeren, dan is het ook prettig om de juiste middelen daarvoor te hebben. Gereedschap is daarom erg belangrijk en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en vooral van verschillende merken. Op het gebied van elektrisch gereedschap, zijn er veel merken te benoemen waar je mee uit de voeten kunt.

Wil je weten wat het beste gereedschap merk is? Dan lees je hieronder de top 10 van beste gereedschap merken op de markt.

KlussenKlussen

1. Makita

Makita

Onze nummer 1 in de lijst met beste gereedschap merken is het merk Makita. Dit merk biedt een breed assortiment van de meest uiteenlopende soorten elektrisch gereedschap die voor een groot deel gebruik maken van krachtige accu’s. Je kunt dan denken aan apparaten zoals boormachines, zaagmachines, schuurapparaten, tuinmachines en nog veel meer.

> Bekijk alle Makita gereedschappen op Bol.com

Toolmax - standaardbanners

2. DeWALT

DeWalt

Een andere bekende speler op de markt van elektrisch gereedschap is het Amerikaanse DeWALT. Deze fabrikant is in de eerste plaats voornamelijk gericht op het produceren van gereedschap voor professioneel gebruik en is ook steeds vaker te vinden bij particulieren in de schuur of in de garage. Het assortiment bestaat ook voornamelijk uit handgereedschap en elektrisch gereedschap van hoge kwaliteit.

> Bekijk alle DeWALT gereedschappen op Bol.com

3. Bosch

Bosch Gereedschap

Bosch staat op de derde plek en is waarschijnlijk wel één van de bekendere merken van gereedschap. Dit merk heeft een zeer breed assortiment van elektrisch gereedschap voor particulier en professioneel gebruik. De lijnen met gereedschap voor deze twee groepen zijn eenvoudig te onderscheiden. Professioneel gereedschap heeft een donkerblauw uiterlijk en de apparaten voor thuisgebruik zijn donkergroen van kleur.

> Bekijk alle Bosch gereedschappen op Bol.com


4. FERM

Ferm gereedschap

Op de vierde plaats staat het merk FERM. Een Nederlandse onderneming met een zeer breed assortiment van apparaten zoals boormachines, boorhamers, slijptollen, lijmpistolen, freesmachines, decoupeerzagen en nog veel meer.

Bekijk alle FERM gereedschappen op Bol.com

5. Metabo

Metabo gereedschap

Metabo is een merk dat al sinds 1932 aan de weg timmert. Dit bedrijf wereldwijde bekendheid en biedt jou als klant de mogelijkheid om te kiezen uit de meest uiteenlopende apparaten voor elke thuisklus en voor in de tuin.

> Bekijk alle Metabo gereedschappen op Bol.com

6. Festool

Net als DeWALT is ook Festool een merk van gereedschappen die in eerste instantie voornamelijk gericht was op professionele gebruikers. Tegenwoordig zijn er ook steeds meer producten voor consumenten beschikbaar en kun je gebruik maken van deze hoogwaardige apparaten van de beste kwaliteit.

> Bekijk alle Festool gereedschappen op Bol.com

7. Milwaukee

De gereedschappen van het merk Milwaukee worden geproduceerd in de Verenigde Staten. Dit merk bestaat al sinds 1924 en is bij veel mensen bekend van de apparaten voor de zwaardere klussen. Er wordt bij Milwaukee extra aandacht besteed aan de kwaliteit van de apparaten die zij produceren.

> Bekijk alle Milwauke gereedschappen op Bol.com

8. Hikoki

Een iets minder bekende naam op de lijst is waarschijnlijk het merk Hikoki. De apparaten die in het assortiment van dit merk zijn opgenomen zijn zowel professioneel als thuis te gebruiken.

> Bekijk alle Hikoki gereedschappen op Bol.com

9. Black & Decker

De apparaten van Black & Decker zijn vaak toegankelijker voor consumenten. Dat komt doordat de producten van dit merk in nagenoeg elke bouwmarkt te koop zijn tegen betaalbare prijzen.

> Bekijk alle Black & Decker gereedschappen op Bol.com

10. Einhell

Een ander merk dat betaalbare apparaten produceert om mee te klussen is Einhell. Dit merk heeft ook een breed assortiment met verschillende soorten elektrisch gereedschap voor nagenoeg elke klus.

> Bekijk alle Einhell gereedschappen op Bol.com