Home Interieur Manieren om met led strips je huis meer sfeer te geven

Manieren om met led strips je huis meer sfeer te geven

led strips in huis

Het gebruik van ledstrips in huis is natuurlijk niet alleen duurzaam, maar draagt ook bij aan de sfeer in je huis. Het grote voordeel is namelijk, dat ze ontzettend eenvoudig zijn te plaatsen ook nog eens praktisch zijn. Bijvoorbeeld in de keukenkastjes. Zo hoef je niet speciaal de grote lamp aan te doen, maar kun je ze zelfs zo monteren, dat ze uit zichzelf aangaan wanneer het kastje op gaat. Kortom, manieren genoeg om ermee aan de slag te gaan dus. Omdat er nog ontzettend veel andere manieren zijn, hebben we er een paar voor je uitgepikt, waarmee jij je huis een stuk extra sfeer kunt geven.

Ledstrips in de keuken

We hebben hierboven natuurlijk al even genoemd dat led stript bij uitstek geschikt zijn voor het plaatsen in de kastjes van je keuken, maar wat dacht je van een ledstrip in je volledige keuken. Vooral wanneer het ‘s avonds vroeg donker wordt en je zit aan de eettafel gezellig te borrelen, dan geeft een gedimd led licht in de keuken natuurlijk ontzettend veel extra sfeer. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om dit langs de onderkant van de keuken te doen, puur ter decoratie, maar kan het ook aan de onderkant van de keukenkastjes, zodat je er ook tijdens het koken baat bij hebt.

Led strip verlichting op de slaapkamer

Als je graag een romantische sfeer in je slaapkamer wilt creëren, dan kun je led strips gebruiken om dat te bereiken. Hang een paar dunne strips boven het bed en zet ze aan als je gaat slapen. De zachte, sensuele lichtval die hierdoor ontstaat is perfect voor een intieme avond met je partner. Je kunt ook een paar led strips naast je bed plaatsen, zodat je ‘s nachts gemakkelijk uit bed kunt stappen zonder tegen een muur of stoel te hoeven lopen. Dit is ook handig als je ‘s nachts moet opstaan om naar het toilet te gaan.

De mogelijkheden van ledstrips zijn eindeloos

Zoals je kunt lezen zijn er ontzettend veel mogelijkheden te bedenken om een ruimte extra sfeervol te maken door het gebruik van led strips. Naast de bovengenoemde mogelijkheden kun je er natuurlijk ook mee aan de slag in je tuin of achter je televisie. Kortom, mogelijkheden genoeg. Het is daarom dus ook zeker aan te raden om hier een goed naar te kijken, wat het kan ervoor zorgen dat je hun net dat stukje extra krijgt, waardoor het ineens een stuk sfeervoller is, dan dat het voorheen ooit is geweest.