Home Bouw De juiste kunststof stempelplaten vinden voor uw bedrijf

De juiste kunststof stempelplaten vinden voor uw bedrijf

bouwkranen

Kunststof speelt tegenwoordig in talloze branches een belangrijke rol. Van de kunst- en designsector tot de interieur- en scheepvaartwereld, overal wordt gebruik gemaakt van kunststof plaatmaterialen. Dit geldt in het bijzonder voor bouwgerelateerde ondernemen. Zo zorgen bijvoorbeeld hoogwaardige kunststof stempelplaten voor bescherming van het straatwerk en voor de veiligheid van een kraan of hoogwerker. De stof kunststof is voor bouwgerelateerde ondernemingen is met name interessant omdat deze heel duurzaam is. Een kunststof stempelplaat gaat dan ook ontzettend lang mee! Wilt u meer weten over kunststof stempelplaten en de voordelen hiervan? Lees dan snel verder. In deze blog vertellen we hier namelijk meer voer.

De voordelen van kunststof stempelschotten

Kunststof stempelschotten of stempelplaten zijn rijplaten die ervoor zorgen dat zware machines, zoals hoogwerkers en telescoopkranen, niet wegzakken in de ondergrond. Daarnaast beschermen kunststof stempelplaten de ondergrond tegen beschadiging. De platen zijn heel duurzaam, aangezien ze rekbaar en slijtvast zijn. Daarnaast zijn ze bestand tegen onder meer vocht, oliën, vetten en talloze zuren. De platen zijn gemakkelijk te verplaatsen, dankzij de aanwezigheid van draaglussen. Een ander voordeel zit hem in de bedrukbaarheid van kunststof. De stof leent zich namelijk perfect om uw bedrijfslogo of -naam op de platen te laten afdrukken. Zo werken deze praktische platen ook nog als een stukje promotie voor passerend verkeer.

Een passende kunststof plaat voor elke toepassing

Er zijn vierkante en ronde HMPE kunststof stempelplaten en steekschotels. De dikte en afmeting die u nodig heeft, hangt uiteraard af van de toepassing. De hoge stijfheid van de platen bevordert de verspreiding van de belasting, zodat de straat of het gras wordt beschermd. Weet u niet welk formaat, welke dikte of welk draagvermogen te kiezen, vraag dan advies aan een kunststofspecialist. Of u nu een autolaadkraan of een betonpomp wilt ondersteunen, de expert kan u meer vertellen over de mogelijkheden op het gebied van stempelschotten van kunststof.

Stel uw vragen over kunststof aan een specialist

Het aanschaffen van kunststof platen voor uw woning kan behoorlijk spannend zijn. Er moet namelijk een flinke investering gedaan worden. Daarnaast is het over het algemeen een investering die een lange tijd gebruikt zal worden. Er moet dus heel lang tegen de kunststof platen aangekeken worden. Juist vanwege deze twee genoemde factoren is het extreem belangrijk om de aanschaf met een specialist te bespreken. Een specialist zoals bijvoorbeeld Kunststof Forte kan u helpen omtrent het maken van de keuze voor de kunststof platen.